Фики Стораро, чието тяло дълги години беше еталон за физическа сила

...
Фики Стораро, чието тяло дълги години беше еталон за физическа сила
Коментари Харесай

Фики спря анаболите и пак се наля


Фики Стораро,  чието тяло дълги години беше пример за физическа мощ и мощност, още веднъж се е запуснал, а някои от TikTok почитателите му са мощно разочаровани от смяната във визията на обичаната си попфолк звезда. Припомнете си, че това не е първото ошишкавяване  на по-големия от синовете на Тони Стораро , само че преди да влезе в десетия сезон на „ Капките “ той се захвана крепко да отслабва. С доста апетит и не без помощта на мощни препарати, той съумя да впечатли публиката в залата на „ Капките “, както и феновете, с тяло на гръцки господ, което караше Хилда Казасян да облизва пресъхнали от възбуденост устни. Сега обаче наподобява Фики си е върнал сочните форми от предходната зима, тъй като от оповестено в TikTok клипче, се вижда, че той още веднъж доста е напълнял, а от предходната му релефна форма няма и спомен.

„ Преди 2 седмици се разминах с него и не можах да го позная. Дълго време търсих видео от присъединяване “, „ Нямаше крайници, а я гледай какви толупе е отпрал “ , гласят доста дребна част от мненията към клипчето от присъединяване на Фики.

Други пък се майтапят, че жена му Гюлджан несъмнено е доста добра стопанка и готвачка, тъй като очевидно се грижи сносно за него.

Разбирачите от фитнес залите обаче означават, че повода се крие в неприятната процедура на чалга артиста да вае мускули чрез тежка и рискова за здравето „ химия “, която обаче след прекъсване на тренировките си отмъщава на тялото.

27 годишният артист отхвърля тези изказвания изрично, само че обстоятелствата приказват сами за себе си.

Засега от мъжете в лекия род Галин остава най-поддържан и в тяло и в лице. Той не стопира да показва преса, бицепс и трицепс в обществените мрежи и клиповете си. 31 годишният добричлия не крие, че постоянно се боцка с филъри и ботокс, като акцентира устни, скули и брадичка в дермокозметологична клиника, която след това обилно популяризира.

 

 

 
 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР